1080 öğretmenin nakil işlemleri tamamlandı! Tayin süreleri uzatıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından on bir ilde büyük yıkımlar yaşandı. Depremden etkilenen illerde binlerce bina yıkılırken, kırk beş binin üzerinde vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetti. Birçok ilde ayakta kalabilen bina nerede ise, hiç kalmadı.

Depremler nedeni ile yıkılan binalar arasında birçok kamu binası olduğu gibi okullarda yer aldı. Enkaza dönen kentlerde, depremden hayatını kurtaran vatandaşlar çevre illere göç etmeye başladı. Hayatta kalabilen vatandaşların her şeyini kaybettiği depremler nedeni ile devlet tarafından mağduriyetlerin azaltılabilmesi adına bir takım yeni kararlar alınmaya devam ediyor.

MAHMUT ÖZER EĞİTİM ALANINDA YENİ KARARLARI AÇIKLADI

Yaşanan depremler nedeni ile eğitimde de büyük aksaklıklar meydana geldi. 20 Şubat günü 71 ilde eğitim başladı, depremden etkilenen illerde ise, eğitim süreci kademeli olarak başlatılıyor. Eğitim sürecine dahil olan öğretmen atamalarına dair bilgiler de Milli Eğitim Bakanı Mahmut özer tarafından duyuruldu. Şu ana kadar 1080 öğretmenin nakil işlemlerinin tamamlandığını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut özer tayin sürelerinin de uzatıldığını yaptığı açıklamasında duyurdu.

17 MART’A UZATILDI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut özer tarafından yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi; ‘’Deprem bölgesindeki illerden diğer illere tayin talebinde bulunan 1080 öğretmenimizin nakillerini sağladık. sağlık raporunu alamayan öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda başvurular için 17 Mart’a kadar ek süre veriyoruz.’’ Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan bu açıklamaların ardından, depremlerden direkt olarak etkilenen öğretmenler için ek süre verildiği ve tayin işlemlerinin 17 Mart’a kadar uzatıldığı öğrenildi.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
1080 öğretmenin nakil işlemleri tamamlandı! Tayin süreleri uzatıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir