1999 tarihinde sonra işe başlayanlara güzel haber! SGK uzmanı müjdeyi verdi:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasına sadece 2 gün kaldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yeni bir bomba geleceği duyuruldu. EYT düzenlemesi sonrasında Eylül 1999’dan sonra işe başlayanlar için erken emeklilik hayalleri suya düşmüştü.

Yapılan son açıklamaya göre 1999 sonrasında işe başlayanlara kademeli erken emeklilik beklentisi seçim vaadi olarak değerlendirildi.

1999 SONRASI İŞE BAŞLAYANLAR DİKKAT

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun tarafından önemli bir açıklama geldi. Erdursun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında “Az önce Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. 8 Eylül 1999 sonrası sigortalı olanlara KADEMELİ EMEKLİLİK gelecek! EYT’de tüm eksikler giderilecek…” dedi. Erdursun, “bunu ağzından duymamız lazım” diyen bir takipçisine “açıklayacak” cevabı verdi.

GÖRÜŞME YAPTI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı ile görüştüğü iddia edildi. EYT’lilerden sonra 2000 yılından sonra işe başlayan ve emekli olamayan grubun oluşturduğu Emeklilikte Adalet Platformu Başkanı verilen sözlerin aktarıldığını ifade ediyor.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
1999 tarihinde sonra işe başlayanlara güzel haber! SGK uzmanı müjdeyi verdi:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir