2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları ve cevap anahtarı erişime açıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 senesinde gerçekleştirilen Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavına giren adaylar tarafından bir süredir sonuçların ne zamana açıklanacağı konusunda merak edilirken bugün ÖSYM tarafından yapılan yeni bir duyuru ile beklenen sonuçların artık erişime açıldığı ifade edildi. ÖSYM’nin kendi resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte duyurusu yapılan sonuçlara erişimin açıldığı ifade edildi. 

2022 ADALET BAKANLIĞI ARABULUCULUK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ÖSYM tarafından sınav sonuçlarının açıklanmasına yönelik yapılan açıklama resmi internet sitesi üzerinden şu şekilde verildi;

“4 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı’nın (2022-Arabuluculuk) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 04 Ocak 2023 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.”

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ…

SORU VE CEVAP ANAHTARI ERİŞİME AÇILDI! 

Arabuluculuk sınavının sonuçlarının yanı sıra sınava giren adaylar için soru ve cevap anahtarının da açıklandığı ifade edildi. 

“4 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı (2022-Arabuluculuk) adaylarının cevap kağıtlarının görüntüleri ve cevap kağıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunmasıyla elde edilen cevapları ile soruların doğru cevapları, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 04 Ocak 2023 tarihinde saat 10.15’ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.”

Adayların açıklanan bu sonuçlara ve cevap anahtarlarına resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecekleri ifade edildi. 

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları ve cevap anahtarı erişime açıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir