2022 KPSS Lisans alan bilgisi oturumlarının soru kitapçıkları yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 KPSS Lisans alan bilgisi oturumlarının soru kitapçıklarının yüzde 10’u erişime açıldı. Dün ve bugün yapılan alan bilgisi oturumlarına binlerce öğrenci adayı girerek kamu çalışanı olma hayallerini gerçekleştirmek için çabaladı. Adaylar tarafından sorular yanıtlanırken soru kitapçığının açıklanmasıyla birlikte sorular internet üzerinden cevaplandırılmaya başlandı. 

ÖSYM tarafından açıklanan bilgilere göre; 

“24 -25 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumlarına ait (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’ları aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 25 Eylül 2022 tarihinde saat 16.40’tan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 05 Ekim 2022 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.”

 

2022 Lisans KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM tarafından paylaşılan 2022 KPSS sınav takvimi sonrasında, KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Paylaşılan takvim sonrasında KPSS lisans sınavı sonuçlarının 21 Ekim’de açıklanacağı belli oldu.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 KPSS Lisans alan bilgisi oturumlarının soru kitapçıkları yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir