2022 KPSS Önlisans Branşlar Bazında Sıralamalar Açıklandı

2022 KPSS Önlisans Branşlar Bazında Sıralamalar Açıklandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ÖSYM’de açıklandı. 2022 KPSS-Ön Lisans: Branş Bazında Sıralamalarına dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar.

ÖSYM’de yeni branş sıralamaları açıklandı. 2022 KPSS önlisans branş sıralamaları bugün belli oldu. Bu yazımızdaki bilgilere göre branş sıralamalarınızı öğrenebilirsiniz. Bilindiği üzere en son 2022 Lisans branş sıralamaları güncellenerek yeni sınav sonucuna göre açıklanmıştı. Önümüzdeki haftalarda da KPSS lise sonuçları sonrası tüm branş sıralamaları belli olacak.

2022 KPSS önlisans branş sıralaması

2022 Kamu Personel Seçme Sınavı’na (2022 KPSS Önlisans) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’nde açıklandı. Adaylar, ÖSYM’nin AİS internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebileceklerdir. Haberimizin en altında bağlantıya erişim sağlayabilirsiniz.

KPSS branş sıralamaları ne için yayımlanıyor?

KPSS sınavları sonrasında branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmaktadır. Adaylar kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmeleri sağlanmaktadır.

ÖSYM sorgulama sayfası

Adayların branş bazında sıralamaları incelerken göz önünde bulundurması gerekenleri içeren teknik açıklama metnine aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir. Branş Bazında Sıralamalar Hakkında Teknik Açıklamaya hemen buradan erişim sağlayabilirsiniz. İşte teknik açıklama ve sorgulama sayfasına dair detaylar.

Teknik açıklama.

AİS KPSS sıralaması sorgulama.

2022 Lisans KPSS branş sıralaması: https://isilanlarikariyer.com/osymde-aciklandi-2022-kpss-lisans-brans-bazinda-siralamalar-yayimlandi-30797h.htm

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 KPSS Önlisans Branşlar Bazında Sıralamalar Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir