2022 Sağlık Bakanlığı 3.dönem atama başvuruları nereden, nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama kurası ne zaman yapılacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Twitter hesabı üzerinden duyuruda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin koca soru işaretlerini kafalardan sildi. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı 3.atama başvuruları ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? 

2022 Sağlık Bakanlığı 3.dönem ilk defa ve yeniden atama duyurusu yapıldı. Uzun süredir birçok kişinin beklediği açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılırken hemen ardından pek çok soru gelmeye başladı. Sağlık Bakanlığı atama kurasının başlaması ile birlikte tabip, uzman tabip ve diş tabipleri bir sonraki atama hakkında birçok şeyi merak etmeye başladı. 2022 Sağlık Bakanlığı 3.dönem atama başvuruları nasıl yapılır, nereden yapılır, şartlar neler?

 2022 Sağlık Bakanlığı 3.dönem atama başvuruları nasıl yapılır?

‘2022 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası’ ile ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Fahrettin Koca’nın açıklamaları şu şekilde yer aldı;

2022 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ve ilan metni ve takvimi dün yayınlandı. Başvurular 23-29 Eylül arasında Bakanlığımızın Personel Bilgi Sistemi üzerinden elektronik ortamda alınarak kura çekilişi 18 Ekim’de yapılacak’ dedi.

Sağlık Bakanlığı atama başvurularının nereden yapılacağı birçok kişi tarafından sorulmaktadır. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Müdürlüğü internet adresi üzerinden yapılacak olan başvurular e-devlet kapısı kimlik doğrulama yapmanın ardından gerçekleştirilebilecek.

2022 Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Ne Zaman Yapılacak?

Başvuruda bulunacak birçok kişi kura çekiminin ne zaman yapılabileceğini de merak etmektedir. Sağlık Bakanlığı atama kurası 18 Ekim tarihinde gerçekleşecektir. Kura başvurusunda bulunduktan sonra başvurularını iptal etmek isteyen kişiler için son tarih 30 Eylül Cuma 2022 tarihine dek iptal sürecinin gerçekleştirebileceklerdir. 

 

 

 

 

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 Sağlık Bakanlığı 3.dönem atama başvuruları nereden, nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama kurası ne zaman yapılacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir