2022 Tıbbi Sekreter Alımında Taban Puanlar Kaça Düşer?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Haber albümü için resme tıklayın

Ön lisans mezunlarının P93 puan türüyle başvuru yapabildiği Tıbbi Sekreter alımlarında gelen yüklü alım ilanı bu bölüm mezunları arasında büyük sevinçle karşılanırken binlerce aday şimdiden şehir araştırmaya başladı bile. Gelen yüklü alım sonrası binlerce aday ikamet ettiği şehirde taban puanların kaçla kapattığını veya diğer şehirlere puanların nasıl oluştuğunu merak etmektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 31 Bin 183 personel alımı yapılacağı adaylara duyurulurken bu alımın 15 Bin 537 kadroluk kısmını Tıbbi Sekreter kadrosu oluşturmaktadır..

2022 Tıbbi Sekreter Alımında Taban Puanlar Kaça Düşer?

2022/ 5 Sağlık Bakanlığı 10 Bin personel alımında Tıbbi Sekreter Kadrosu için 734 Kadro ayrılmıştı ve bu alımda en düşük puanla kapatan yer İstanbul Dr. Sİyami Erkek Göğüs Ve Kalp Cerahhisi EAH olmuştu. burada bulunan kadroya 80.6 Puanla atama olmuştu. Bu alımda 15 Bin 537 Tıbbi sekreter alımı yapılacağını düşünürsek Taban puanların 72 bandına kadar düşeceğini söyleyebiliriz. 

Paylaşılan veriler ÖSYM tarafından yayımlanan güncel verilerdir. Detaylı veri için ÖSYM tarafından paylaşılan istatistikleri inceleyebilirsiniz. 

ÖSYM tarafından yayımlanan veriler için; https://www.osym.gov.tr/TR,22701/kpss-20225-saglik-bakanliginin-sozlesmeli-pozisyonlari-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html 


 

BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 Tıbbi Sekreter Alımında Taban Puanlar Kaça Düşer?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir