2023 aile destek ödemeleri ne kadar oldu? Ocak ayı aile destek ödemeleri yattı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yapılan destek ödemelerinde yeni rakamlar gündeme geldi. Ocak ayı itibariyle birçok destek ödemesi bakanlık tarafından yapılmaya devam ediyor.

Aile Destek Programı Ocak ayı ödemelerinin yatıp yatmadığını araştıran birçok vatandaş ise detayları araştırmaya başladı. Her ay bakanlık tarafından verilen söz konusu destek ödemeleri kapsamında yeni yılda artış olacak.

OCAK AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ YATTI MI?

2023 aile destek ödemeleri ne kadar oldu? Ocak ayı aile destek ödemeleri yattı mı?

Yeni yılda da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok farklı destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle ocak ayının ilk haftası yapılacak Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekildiği aktarılmıştı.

Aile Destek Programı kapsamında 29 Aralık’ta ilgili ödemeler erkene çekilerek hesaplara yatırıldı. Ocak ayı ödemeleri bu kapsamda yeni yıldan önce yapılmıştı. 2023 yılında aile destek ödemelerinin zamlanıp zamlanmadığı ise merak ediliyor.

2023 AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

İhtiyaç sahibi vatandaşların kişi başına düşen aylık gelir aralığı dikkate alınarak hesaplanan aile destek ödemeleri kapsamında gelir miktarına göre yardım ödemeleri farklılık gösteriyor. Bu kapsamda kişi başına aylık gelir 450 TL ve altında olanlar 1.250 TL ödeme alacak. Geliri 450 TL üzeri ve 911.15 TL altında olanlar 1.100 TL, 911,15 TL ve 1.372 TL altı olanlar 950 TL ve 1.372 TL üzeri ve 1.833 TL altında olanlar ise 850 TL alacak.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 aile destek ödemeleri ne kadar oldu? Ocak ayı aile destek ödemeleri yattı mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir