2023 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavı giriş tarihi merak edilen konular arasında yerini alırken, AÖF sınavına katılım sağlayan öğrenciler sınav sonuçları ile ilgili resmi bir açıklama bekliyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte..

8-9 Nisan vize sınavları online olarak gerçekleşti 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları, 8- 9 -15-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceği konusunda duyuru yapıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 8-9 Nisan 2023 sınavları online olarak gerçekleşti. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavında her ders için 20 soru verilirken, sınav için 30 dakika süre tanındı. Sınav heyecanı biten öğrenciler bazı sorunlarına yanıt aradı. 8-9 Nisan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarına katılım sağlayan binlerce öğrenci sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ederek araştırmaya başladı.

8-9 Nisan AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınav sonuçları ile alakalı henüz yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi. Fakat şu bilgiyi sizlere sunabiliriz. Sınavlar bittikten sonra sınav sonuçları en geç 2 hafta içerisinde öğrencilerin erişime açılması öngörülüyor. Öğrenciler anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifresiyle sınav sonuçlarını sorgulayabilecek. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçları ise ortalamayı %30 etkilerken, dönem sonu (final) sınavları ise %70 etki sağlayacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav puan hesaplaması ise şu şekilde yapılmaktadır:

AÖF sınavda da dört yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecektir. Testteki bölümlere göre doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri düşülerek puan hesaplaması bu şekilde gerçekleşecektir. 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu ise 35 olarak belirlendiği konusunda bilgisi verildi. Sınav hesaplaması 100 puan üzerinden yapılacaktır.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir