2023 emekli bayram ikramiyesine yüzde 270 zam: Ramazan Bayramı ikramiyesi 2.500 TL olacak: Nefesler tutuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yılından beri uygulanan emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandığı belirtilerek 2018’de iki bayramda da ayrı ayrı 1000 lira olarak ödenen bayram ikramiyeleri daha sonra 1100 lira olarak verilmeye başlandığı biliniyor. Ayrıca emekli bayram ikramiyelerine bu yıl zam yapılabileceği de iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası seçimin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı ön görülürken Ankara’daki kulislerde seçim öncesi zam hazırlığı yapıldığı konuşulmaya başlandı. Kısa Dalga’daki köşesinde bir yazı kaleme alan Mehmet Çetingüleç çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi. çetingüleç emekli bayram ikramiyelerine rekor zam yapılacağını iddia etti.

EMEKLİ İKRAMİYESİ 2.500 TL OLACAK

14 Mayıs’ta yapılacağı ön görülen seçimler öncesi Ankara kulisleri de hareketlendiği belirtilerek Kısa Dalga’dan Mehmet Çetingüleç, Ankara’da seçim kulislerini köşesine taşıdı.

Konu ile ilgili olarak Çetingüleç yazısında “İktidar olası 14 Mayıs genel seçimlerine emekli ikramiyesini artırıp maaşlara ek zam yaparak gitmeyi planlıyor. Ankara’da konuşulan “ham bilgi” şöyle: Emeklilerin halen 1100 lira olan ikramiyeleri 2 bin 500-3 bin lira aralığında bir rakama yükseltilecek. 3 bin lira olması durumunda emeklilerin bayram ikramiyesi yüzde 270 zam almış olacak.” ifadelerini kullandı.

ASGARİ VE EMEKLİYE EK ZAM 

Asgari ücrete yüzde 10, emeklilere yüzde 10-20 arasında ek zam yapılacağını iddia eden Çetingüleç Asgari ücretlilere yüzde 54.66’lık zam açıklanırken seçimden önce yeni bir ayarlama yapılacağı sinyali bizzat Cumhurbaşkanı tarafından verildiğini iddia etti.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 emekli bayram ikramiyesine yüzde 270 zam: Ramazan Bayramı ikramiyesi 2.500 TL olacak: Nefesler tutuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir