2023 KGM kura çekiliş takvimi! Kura çekilişi yapılacak iller açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Yüksek bir ilgiyle karşılaşan alım için yapılan bu son dakika açıklaması, adayları bir kez daha heyecanlandırdı. Şimdi gözler, çekilişin sonuçlarına ve kazanan isimlere çevrildi.

Kara Yolları Genel Müdürlüğü’nün işçi alımı için yapılan kura çekimi sonuçları artık merakla bekleniyor. 2-7 Mayıs arasında ilana başvuran adaylar, heyecanla asil ve yedek adayların açıklanacağı tarihi bekliyor. Yapılan açıklamada, işe alınacak kişilerin 2 ay boyunca deneme süresine tabi olacakları belirtildi. Peki 2023 KGM işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

KGM Kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Kara Yolları Genel Müdürlüğü işçi alımı için heyecanla beklenen kura çekimi tarihi nihayet açıklandı. 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonuçları, noter onayından sonra açıklanacak. KGM tarafından yapılan açıklamada, işe alımların kura sonuçlarına göre yapılacağı belirtildi. Başvuru yapan adaylar, sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor.

İş arayanlar için oldukça önemli bir fırsat olan KGM işçi alımı için yapılan kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek. Bu sayede adaylar arasında adil bir şekilde işe alım yapılacak ve herkes eşit şans elde edecek. KGM tarafından yapılan açıklamada, başvuruların sonuçlarına ilişkin detaylı bilgilerin adayların erişimine açılacağı belirtiliyor. Adaylar sonucu öğrenmek için sabırsızlıkla beklemekte ve umutlu olmakta.

Kura çekilişi hangi illerde yapılacak?

Kara Yolları Genel Müdürlüğü, 30 Mayıs 2023 Salı günü yapacağı işçi alımı için kura çekilişi yapacak. Kura çekilişi, Adana’dan başlayarak il trafik koduna göre sırayla devam edecek ve son olarak Kars ilinde tamamlanacak. Toplamda 39 ilde gerçekleştirilecek kura çekilişi, noter huzurunda adil bir şekilde yapılacak ve başvuran tüm adaylara eşit şans tanınacak.

Kura çekimi yapılacak 39 il arasında Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa gibi büyük şehirler de bulunuyor. Bu nedenle birçok adayın gözü kulağı kura sonuçlarında olacak. KGM işçi alımı için başvuru yapamayan veya kura çekimine katılamayan adaylar, sonuçları resmi web sitesinden takip ederek KGM ile iletişime geçebilirler. 

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 KGM kura çekiliş takvimi! Kura çekilişi yapılacak iller açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir