2023 Milli Piyango online ve bayilerden ikramiye nasıl alınır, ikramiye ödeme noktaları nerede?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Milli Piyango online ve bayilerden ikramiye nasıl alınır, ikramiye ödeme noktaları nerede? – 2023 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi ile kazanan rakamlar belli oldu. Dağıtım garantili olarak yapılan Milli Piyango çekilişinde 200 milyon lira ikramiye dört çeyrek bilete isabet etti.

İkramiye çıkan biletler sahipleri online ve bayilerden ikramiye tahsilini nasıl yapacaklarını araştırırken detayları haberimize ekledik. 

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango online ikramiye ödemesi almak için;

millipiyangoonline.com” ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden oynanan oyunlardan kazanılan ikramiye ödemeleri, çekilişe katılanların Milli Piyango Online hesaplarına otomatik olarak yükleniyor. Talihliler Milli Piyango Online hesaplarına yüklenen ikramiyeleri, online platformlar üzerinden bankaya para çekme işlemi ile banka hesaplarına transfer edebiliyor.

 Milli Piyango bayiler ve terminalden oynanan ikramiye ödemelerini almak için;

5 bin liraya kadar olan ikramiye ödemeleri bayilerden alınabiliyor. 5 bin liraya kadar olan ikramiye ödemeleri için bayilerden ‘ikramiye bileti’ alınmasına gerek bulunmuyor.

5 bin 1 lira ile 100 bin lira arasındaki ikramiye ödemeleri Türkiye Halk Bankası’nın 81 ilde yetkilendirilmiş şubesinden ve Kıbrıs’ta yetkilendirilmiş 1 şubesinden alabiliyorsunuz. İkramiye ödemesine esas teşkil eden belge biletin aslı olup sadece ikramiye biletinin ibrazı üzerine ikramiye ödemesi yapılmıyor. Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili için ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması gerekiyor.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYE ÖDEME NOKTALARI İÇİN TIKLAYIN

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Milli Piyango online ve bayilerden ikramiye nasıl alınır, ikramiye ödeme noktaları nerede?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir