2023 Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ve isim listesi sorgulama: 1468 işçi alımı kura sonuçları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı personel alımı için 1468 kişilik kadroları belirledi. Temizlik personeli ve güvenlik personeli başta olmaz üzere işçi alımı yapılacak olan branşlara başvuruda bulunan adaylar, kura atama sonuçları isim listesini sorgulamaya başladı. 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ 

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak 1468 personel alımı kura sonuçları ve isim listesi binlerce vatandaş tarafından sorgulanmaya başladı. Sağlık Bakanlığı Eski Hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı için aralık ayında başvuruları almaya başlamıştı. Kura çekilişine, Merkez Teşkilatı ile başlanacak ve ardından illerin trafik konuda göre sıralı bir halde, her il ve meslek için ayrı ayrı yapılacak. 

Sağlık Bakanlığı 1468 personel alımı için şu açıklamayı yaptı: “Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1.468 Eski Hükümlü/ TMY statüsünde sürekli işçi alım kurası için İŞKUR tarafından il ve meslek bazında 26/12/2022 – 30/12/2022 tarihleri arasında başvurular alınmış ve Bakanlığımıza bildirilmiştir. İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yeden ay için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile Noter huzurunda 12 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Kura çekilişine Bakanlığımız Merkez Teşkilatı ile başlanacak olup, daha sonra illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır. ” ifadeleri kullanıldı. 

2023 Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ve isim listesi sorgulama: 1468 işçi alımı kura sonuçları

KURA SONUÇLARI NEREDEN VE NASIL ÖĞRENİLİR?

“Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli hakkına sahip başvuran aday sayısı münhal kadro sayısının dört katını geçmediğinden, bu adaylar doğrudan sözlü sınava katılabileceklerdir.” 

Kura sonuçları; https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilmektedir. 

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI

https://iscisonuc.saglik.gov.tr/

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ve isim listesi sorgulama: 1468 işçi alımı kura sonuçları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir