2023 Survivor gönüllüler kadrosu belli oldu! Hangi isimler var?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Survivor gönüllüler kadrosu belli oldu! Hangi isimler var?: TV8 ekranlarında her yıl yayınlanan hayatta kalma mücadelesini içeren Survivor 2023 gönüllüler takımı netleşti. Sevilen program Survivor bu yıl da sabırsızlıkla bekleniyor. Milyonları ekranlara kilitleyen yarışmanın başlamasına ise çok az bir süre kaldı. Peki 2023 Survivor Gönüllüler kadrosunda hangi isimler var?

Yeni yıla saatler kala 2023 Survivor yarışmasının kadrosu netleşmeye başladı. Gönüllüler kadrosunun görüldüğü tanıtım yayınlandı. 2023 Survivor yarışmasında hangi isimler yarışacak? Gönüllüler takımından hangi isimler var?

2023 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA BULUNAN İSİMLER KİMLER?

Televizyon ekranlarının sevilen programı Survivor milyonlarca kişi tarafından soluksuz takip ediliyor. Her yıl yapılan bu yarışma milyonları televizyona kilitliyor. Her yıl toplanan kadro ise yarışma başlamadan önce yavaş yavaş açılanıyor. 2023 yılı Survivor yarışmasında bazı değişiklikler olacağı daha önce Acun Ilıcalı  tarafından açıklanmıştı. Bu yılki Survivor ise normalden daha farklı olacağa benziyor. Peki 2023 Survivor Gönüllüler takımında hangi isimler yer alıyor?

Aziz, Osman Can, Tunga, Aleyna, Asena, Kardelen, Özgür gibi isimler yer alacak. 

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Survivor gönüllüler kadrosu belli oldu! Hangi isimler var?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir