2023 TMSF KPSS puanlı memur alımı yapacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 Fon Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatı’nda 9. dereceli kadro için 10 kişilik memur alımı yapılacak. İşte ilanın tüm detayları…

Başvuru şartları nelerdir?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı memur alımında adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki şartlar aranmaktadır. Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gibi şartlar aranmaktadır. Adaylarda ayrıca KPSS, yaş, eğitim, yabancı dil şartları da aranmaktadır.

2021 ya da 2022 yıllarında gerçekleştirilen KPSSP1, KPSSP2, KPSSP3 puan türlerinden en az 70 puan almak gerekir. Yaş şartı olarak sınavın yapıldığı ocak ayının ilk gibi itibarıyla adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekir. (01 Ocak 1988 ve sonrasında doğanlar sınava girebilir) Adaylardan yabancı dil şartı da istenmektedir. 2022 ya da 2023 yıllarından gerçekleştirilen YDS (İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinin birinden) en az 50 puan almak gerekmektedir. Adaylarda ayrıca eğitim şartı da aranmaktadır. Aşağıdaki ilan üzerinden şartları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan başvuru işlemleri 27 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve 12 Mayıs 2023 tarihinde de sona erecektir. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini Kariyer Kapısı üzerinden tamamlayabilirler. Başvuru işlemlerini https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr  bu adres üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 TMSF KPSS puanlı memur alımı yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir