2023 TÜVTÜRK mesai saatleri! Araç muayene istasyonu kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 TÜVTÜRK mesai saatleri! Araç muayene istasyonu kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? – Teknik Denetim Kurumu olan TÜVTÜRK, muayene istasyonu olarak bilinir. Araçların periyodik kontrollerinin yapılması için her vatandaşı belirli dönemlerde ziyaret ettikleri TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları’nın çalışma saatleri merak edildi. 

TÜVTÜRK MESAİ SAATLERİ

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu 210 Sabit, 5 motosiklet, 74 gezici ve 13 gezici traktör istasyonda görevli 3 bin 500 çalışanı ile Türkiye’nin tamamında hizmet veren bir kuruluştur. TÜVTÜRK çalışma saatleri de araç sahipleri tarafından sık sık kontrol ediyor. Vatandaşları yeni yıl ile birlikte ”TÜVTÜRK kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2023 mesai saatleri nedir?” sorusuna cevap arıyor. TÜVTÜRK, pazar günleri hariç haftanın her günü sabah saat 08:30 ile akşam saat 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu saatlerin 2023 yeni yılı ile birlikte değiştiğine dair resmi bir açıklama da henüz bulunmamaktadır. Öte yandan TÜVTÜRK, randevulu sistem ile çalıştığından muayene istasyonlarına gitmeden önce randevu almalı ve gideceğiz saati netleştirmelisiniz. 

TÜVTÜRK NEDİR?

TÜVTÜRK;  ülkemizde periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak uluslararası standartlarda araç kontrollerini gerçekleştirir. TÜVTÜRK’ün gerçekleştirdiği periyodik araç muayenesi hizmeti ile trafik ve araç güvenliğine katkı sağlanması hedeflenir. Araç sahipleri periyodik muayene tarihleri geldiğinde  TÜVTÜRK resmi internet sitesi sistemi üzerine yer alan randevu bölümü ile araçları için muayene tarihi alabilmektedir.

TÜVTÜRK MUAYENE İÇİN TIKLAYINIZ

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 TÜVTÜRK mesai saatleri! Araç muayene istasyonu kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir