2023 ücretsiz doğalgaz tarihleri ile ilgili açıklama geldi! 1 ay boyunca konutlarda ücretsiz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğalgaz açıklamasından sonra hangi tarihlerde ücretsiz doğalgaz verileceği merak konusu olurken, EPDK doğalgaz faturalarındaki bu indirimin ne zaman son bulacağı açıklandı. Peki, 2023 ücretsiz doğalgaz tarihleri ne zaman son bulacak? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Doğalgaza indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Gaz İşletme Tesisi Karadeniz Doğalgazı Devreye Alma Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti:

“Ülkemize geçtiğimiz 21 yılda yaptığımız her yatırımda insanımızın hayatını kolaylaştırmış, refahını artırmış olduk. İnsanımızı hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında asla yalnız bırakmadım. Geçen sene küresel salgın ve kriz nedeniyle artan enerji fiyatlarında doğalgazda yüzde 75 indirim uyguladık. Her 100 liralık doğalgaz faturasının 75 lirasını devlet olarak biz üstelendik.”

EPDK Başkanı Yılmaz’dan açıklama geldi!

1 ay boyunca konutlardaki ücretsiz doğalgaz açıklamasından sonra ücretsiz doğalgazın ne zaman son bulacağı hakkında vatandaşlar da araştırma yapmaya başladı. Konuyla ilgili EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz açıklama yaptı. EPDK Başkanı Yılmaz: “Bedava Doğal Gaz ve akabinde yapılacak indirim ile ilgili vatandaşlarımızın herhangi bir tereddüdü olmasın. Usul ve esasları belirledik. Dağıtım şirketleri ile görüştük gerekli yazıyı gönderdik. Kesinlikle hiçbir tüketicimizin hakkı zayi olmayacak. Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek ve vatandaşlarımıza iade edilecek. Ön ödemeli sayaç kullanıcıları da uygulamadan yararlanacak. Bir aylık tüketimi tespit edilecek ve akabindeki ay o miktarda doğal gaz vatandaşımızın kartına ücretsiz yüklenecek” ifadelerini kullandı.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 ücretsiz doğalgaz tarihleri ile ilgili açıklama geldi! 1 ay boyunca konutlarda ücretsiz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir