2023 yılında 90 bin taşerona kadro hangi tarihte gelecek? Meclise sunuldu mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılında 90 bin taşerona kadro hangi tarihte gelecek? Meclise sunuldu mu?: Taşerona kadro çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının gündemi arasında yer alan bu konunun ne zaman netleşeceği binlerce işçi tarafından merak ediliyor. Peki 90 bin taşerona ne zaman kadro gelecek. Bu konu ile ilgili açıklamalar ne zaman yapılacak?  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin bu konuda çözülmesi gereken konular içerisinde yer aldığını ifade etmişti. 90 bin taşerona kadronun ne zaman geleceği ve kimleri kapsayacağı binlerce kişi tarafından merak ediliyor.  

90 BİN TAŞERONA KADRO NE ZAMAN GELİYOR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin taşeron kadro konusunda şu açıklamaları yapmıştı;

Taşeron işçilerin kamuda kadrolu işçi haline gelmesi konusunda geçtiğimiz yıllarda hükümetimiz önemli bir reforma imza attı. Yaklaşık 1 milyon işçiye kadro verildi. O zamanlarda 90 bin işçi bu fırsattan istifade edemedi.

Onların problemlerini kasım ayında ya da daha erken çözmüş olacağız. Şu anda geçici işçiler sorunu var. 90 bin işçinin kadroya alınması için çalışmalarımız sürüyor.” ifadelerine yer vermişti. Bu konuşmalardan da anlaşılacağı gibi yeni yıla girilmesi ile birlikte bu sorunun yakın bir zamanda çözüleceği beklenmektedir. 

KİMLERİ KAPSIYOR?

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin taşeron işçi kadro beklentisi ile ilgili çalışmaların halen devam ettiğini belirtmiştir. Bu konudaki detaylar bir sonraki Kabine Toplantısında veya daha sonra yapılacak olan görüşmeler sonrasında Bakan Bilgin tarafından açıklanması beklenmekte. Bu açıklamalar sonrasında taşerona kadronun kimleri kapsadığı netleşecektir.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 yılında 90 bin taşerona kadro hangi tarihte gelecek? Meclise sunuldu mu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir