3600 ek gösterge ve memur maaşı sonrası kredi fırsatı da gecikmedi! Kamu çalışanlarına 100 bin TL’ye kadar kredi verecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yılda emekli ve memurlar yönelik düzenlemeler gündeme gelmeye başladı. Maaşları doğrudan etkileyecek çeşitli düzenlemelerin yanı sıra kamu bankalarından da kredi seçenekleri sunulmaya başladı.

Halkbank tarafından kamuda çalışan müşterilerin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar kredi seçenekleri sunulacak. Kamuda çalışanların rahatça söz konusu krediden yararlanması sağlanıyor.

KAMUDA ÇALIŞANLARA KREDİ İMKANI!

Kamuda çalışanlara özel Halkbank’tan kredi fırsatı duyuruldu. Düşük faiz oraları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle kredi verilecek. 100.000 TL’ye kadar kredi kullanma fırsatı sunulacak. Ayrıcalıklı kredi seçeneklerinden yararlanmak isteyenlerin başvurularını yapmaları yeterlidir.

Esnek geri ödeme seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında kamuda çalışan müşterilerine özel Halkbank tarafından esnek geri ödeme seçenekleriyle uygun faizli kredi verilecek. Aylık eşit, artan veya azalan, 3 ayda bir eşit ve serbest ödemeli olarak kredi kullanılabilecek.

25 TL’YE KADAR DÜŞÜK FAİZ FIRSATI!

Kamuda çalışanların 25.000 TL’ye kadar düşük faizli Halkbank ihtiyaç kredisinden yararlanması sağlanacak. Bu kapsamda 25.000 TL’ye kadar olan kredilerde yüzde 1,79 faiz oranları ve 25 bin TL ve üzerinde krediler için yüzde 1,89 faiz oranları uygulanacak.

100.000 TL kredi kullanımında ise örnek ödeme tablosuna göre 24 ay vadede yüzde 1,89 faiz oranları ile aylık 5.506 TL taksit seçenekleri sunulacak. Uygun geri ödeme seçenekleri ve cazip faiz oranlarından yararlanarak vatandaşların geri ödemelerini yapmaları sağlanacak.

 
BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ET ►►►► https://twitter.com/personelilantc
BİZİ TELEGRAM'DAN TAKİP ET ►►►► https://t.me/personelilan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3600 ek gösterge ve memur maaşı sonrası kredi fırsatı da gecikmedi! Kamu çalışanlarına 100 bin TL’ye kadar kredi verecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir